Hvad skal man kigge efter når man køber gamer computer

Hvad skal man kigge efter når man køber gamer computer kan variere alt efter, hvilke behov du har og dit budget.
En god gamer computer skal indeholde hardwarekomponenter, der er kraftige nok til at håndtere moderne spil med høj grafik, opløsning og kraftig ydeevne. Når du skal kigge efter gamer-pc skal du især have fokus på grafikkort, processer og RAM. 

Specielt grafikken i en gamer-pc er nemlig en af dens forcer og det, der gør spilleoplevelsen helt speciel. Hos myway kan du få den populære og effektive Lenovo LoQ på abonnement, som har alt hvad du skal bruge, når man kigger efter en god gamer computer. Den har det det kraftfulde NVIDIA® GeForce RTX™-grafikkort, som er perfekt til flere timers intens gaming.  

Lenovo LoQ gamer computeren har derudover den avancerede i5 processer og 16 GB RAM. Du får altså en pålidelig gamer computer, der leverer den bedste spiloplevelse til hver en tid.  

Udover en gamer computer i topklasse er der også mange andre fordele ved at vælge din næste gamer-pc hos myway. Hos myway er der nul udbetaling, fuld forsikring og 100% performancegaranti. Det vil altså sige, at du ikke skal ud og bruge hele opsparingen på din nye gamer pc og du går ikke på kompromis med kvaliteten. Du er forsiket, hvis uheldet er ude og spilder på din gamer pc. Hvis din computer lacker eller ikke fungerer optimalt, sender vi dig en ny pc inden for 24 timer efter vi har modtaget den gamle.  
 

Hvis du har spørgsmål til vores gamer pc eller nogle af vores andre computermodeller er du mere end velkommen til at kontakte os på hello@myway.dk 

Scroll to Top