Hey Studiz
Få en fed computer med studierabat

Få en computer, der altid virker, til en fast månedlig pris med Studiz.

Brug rabatkoden og få udløst din rabat i checkout.

915x260 MacBook M2 3 - Studiz - myway

STZ-M2-2023

915x260 HP Elitebook 2 - Studiz - myway

STZ-HP-2023

Sådan virker det

1. Vælg computer

Som studerende kan du vælge den computer – der passer perfekt til dig og dit liv. Vi sender den kvit og frit til nærmeste pakkeshop, nemt ik.

2. Helt problemfrit

Hold styr på dit budget, få en computer, der altid virker, til en fast månedlig pris. Ingen udbetaling og ingen binding efter de første 60 dage.

3. Ha' os i baghånden

Du er (for)sikret. Er uheldet ude, ombytter vi computeren inden for 24 timer, så snart vi har modtaget den ødelagte – vi sikre at du altid er online.

800x400 my designer HP Elitebook 840 front - Studiz - myway

My Designer

Studizrabat kun 229 kr/måned

Normal pris 249 kr/måned

Computeren til dig, der ikke vil gå på kompromis med design og kvalitet. Med sit lette og tynde design, indbyggede B&O-højtalere og høje ydeevne er HP Elitebook den perfekte makker, når man er på farten. My Designer – Make your friends jealous.

My Mac

Studizrabat kun 369 kr/måned

Normal pris 399 kr/måned

Bliv den første bruger af denne MacBook Air M2 i Space Grey. Du kender den. Det ved vi. My Mac – what’s not to like?
BEMÆRK at computeren er tyverimærket

Et nyt og smart computer abonnement til studerende, uden bekymringer

Dit studie, og nu myway, ja der er mange ting som skal være på plads! Du vil gerne bo et godt sted, gerne tæt på din uddannelse.  Og ikke nok med at der skal betales til diverse ting i relation til bolig, så skal der også købes bøger, ofte for flere tusinde kroner.

Men mange overser også vigtigheden i at have en god og funktionel computer, der trygt og sikkert kan være dit pålidelige værktøj gennem studiet. 

Myway, dit helt eget smarte computer abonnement

Myway har netop lanceret en ny smart abonnementsløsning på det danske marked, til dem der ønsker at hverdagens opgaver bliver løst problemfrit.  

Rigtig mange har siddet i eksamensperioder og bøvlet med deres computer og i nogle tilfælde, siddet med en computer der er gået i stykker. Med myway kan du ånde lettet op, skulle uheldet være ude kan du nemlig forvente en ny computer inden for 48 timer, efter den ødelagte computer er modtaget.

Myway giver dig muligheden for at vælge mellem forskellige lækre computere til en fast lav månedlig pris, hvor forsikring selvfølgelig er inkluderet.

Faktisk har vi følgende løfter til dig:
♻️ Et bedre alternativ til nyt – din vej er (for)sikret og med god samvittighed
💸 Et bedre alternativ til køb – og din vej er fri og fleksibel

Med myway skal du bare fokusere på at bruge din computer til det du har lyst til. Gør op med brug og smid væk kulturen eller computere begravet i skuffen. Med myway bidrager du til det cirkulære og gør noget godt for miljøet. Vi tager os af computeren, når du er færdig med den – og sørger for, at andre får den samme glæde af den, som du har haft.

I samarbejde med Studiz, kan du hos myway abonnere på en My Designer – HP Elitebook PC til 229kr./mdr eller en My Mac – MacBook M2 399kr. /mdr. 

Vi mener at alle gode eventyr starter, når nogle tør vælge sin egen vej!

It's not nice to brag

– så vi lader andre gøre det for os

Stine
Skøn kundeservice
Læs mere
Skøn kundeservice, hurtig levering, og computer i perfekt stand - what's not to love?!
Kenneth
Ufattelig hurtig respons
Læs mere
Ufattelig hurtig respons - alt var meget nemt, gennemskueligt og sikkert fra start til slut. Imponerende leveringstid. 2 dage efter bestilling var jeg i fuld gang med produktet. Stand og ydeevne 100% som beskrevet. Vil helt klart anbefale, hvis man ikke lige vil ud at ofre 15K på en ny maskine.
Frederik
Mega smart måde at have computer på - simpelt og lige til at forstå
Læs mere
Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men det her koncept er bare så meget i orden, at jeg bliver nødt til det! Først og fremmest er det bare en mega smart måde at have computer på - simpelt og lige til at forstå.
Martin
Har lige fået min Mac i dag
Læs mere
Har lige fået min Mac i dag, super koncept 👌🏼
Ida
Hurtig levering og god service 👌🏼
Læs mere
Hurtig levering og god service.
Jonas
5 stjerner til myway
Læs mere
God og overskuelig hjemmeside samt information hvilket computer abonnement jeg skulle vælge. Jeg bestilte min nye PC, søndag aften og tirsdag eftermiddag var den modtaget i pakkeboksen. Konceptet er bæredygtigt. Jeg kan varmt anbefale myway til andre.
Christoffer
Det gik da dejlig nemt 🙂
Læs mere
Har glædet mig meget til der kom sådan et abonnement!
Tina
Super og hurtig service 👏👏👏👍
Læs mere
Super og hurtig service 👏👏👏👍
Brian
God service
Læs mere
Super oplevelse
Andreas
god og hjælpsom kundeservice
Læs mere
god og hjælpsom kundeservice
Tidligere
Næste
Scroll to Top