En computer, der altid virker, til en fast månedlig pris

Fra 199,-

Sådan virker det

1. Vælg computer

Du vælger computer – den der passer perfekt til dig og dit liv. Vi sender den kvit og frit til nærmeste pakkeshop.

2. Helt problemfrit

Dit computer-abonnement til en fast lav månedlig pris. Ingen udbetaling og ingen binding efter de første 60 dage.

3. Ha' os i baghånden

Du er (for)sikret. Er uheldet ude, ombytter vi computeren inden for 24 timer, så snart vi har modtaget den ødelagte.

It's not nice to brag

– så vi lader andre gøre det for os

Stine
Skøn kundeservice
Læs mere
Skøn kundeservice, hurtig levering, og computer i perfekt stand - what's not to love?!
Kenneth
Ufattelig hurtig respons
Læs mere
Ufattelig hurtig respons - alt var meget nemt, gennemskueligt og sikkert fra start til slut. Imponerende leveringstid. 2 dage efter bestilling var jeg i fuld gang med produktet. Stand og ydeevne 100% som beskrevet. Vil helt klart anbefale, hvis man ikke lige vil ud at ofre 15K på en ny maskine.
Frederik
Mega smart måde at have computer på - simpelt og lige til at forstå
Læs mere
Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men det her koncept er bare så meget i orden, at jeg bliver nødt til det! Først og fremmest er det bare en mega smart måde at have computer på - simpelt og lige til at forstå.
Martin
Har lige fået min Mac i dag
Læs mere
Har lige fået min Mac i dag, super koncept 👌🏼
Ida
Hurtig levering og god service 👌🏼
Læs mere
Hurtig levering og god service.
Jonas
5 stjerner til myway
Læs mere
God og overskuelig hjemmeside samt information hvilket computer abonnement jeg skulle vælge. Jeg bestilte min nye PC, søndag aften og tirsdag eftermiddag var den modtaget i pakkeboksen. Konceptet er bæredygtigt. Jeg kan varmt anbefale myway til andre.
Christoffer
Det gik da dejlig nemt 🙂
Læs mere
Har glædet mig meget til der kom sådan et abonnement!
Tina
Super og hurtig service 👏👏👏👍
Læs mere
Super og hurtig service 👏👏👏👍
Brian
God service
Læs mere
Super oplevelse
Andreas
god og hjælpsom kundeservice
Læs mere
god og hjælpsom kundeservice
Tidligere
Næste

myway stories

Let's get FAQtual

Alle skal have muligheden for at kunne anskaffe sig en computer på en måde, der er bedre for både pengepungen og miljøet.  

Hos myway får du en computer på abonnement, der altid virker – alt inkluderet. Du er fri for udbetaling, at tage stilling til dyre forsikringer eller at vente på, at den bliver fixet, hvis uheldet er ude. Simple as that! 

For med en computer fra myway er forsikring, levering, reparation og performancegaranti alt sammen en del af dit abonnement. Driller din computer eller er uheldet ude, så reparerer eller ombytter vi computeren for dig inden 24 timer – vi er nemlig de ansvarlige for, at din computer altid virker. 

Ved at have en computer på abonnement, bidrager du til en cirkulær økonomi og gør op med ”brug og smid væk”-kulturen. Vi skal sammen forlænge levetiden af vores elektronik ved at give det en second chance. Hvorfor købe en computer for senere at begrave den i skuffen, når den i stedet kunne hjælpe andre med at realisere deres drømme og ambitioner?  

Vores ambitioner om at tage ansvar for miljøet skal ikke gå ud over ydeevnen på din myway computer, og derfor kommer alle vores computere med performancegaranti. Er du ikke tilfreds med computerens performance, giver du os besked, så sørger vi for, at du får en, der lever op til dine behov/forventninger.  

Med myway skal du bare fokusere på at bruge din computer til det, du har lyst til. Vi tager os af den, når du er færdig med den – og sørger for, at andre får den samme glæde af den, som du har haft. 

Vi er et bedre alternativ til nyt – et bedre alternativ til køb. 

Hos myway får du en computer på abonnement, der altid virker, til en fast månedlig pris. Derudover er myway:

  • ♻️ Et bedre alternativ til nyt – din vej er (for)sikret og med god samvittighed
  • 💸 Et bedre alternativ til køb – og din vej er fri og fleksibel

Vi er et bedre alternativ til nyt, da vi forlænger levetiden på det, der allerede er produceret, og gør det uden risiko for ”brugsskader” for dig. Vi står nemlig til ansvar for, at de computere, vi sender ud, er gennemtestet og af en høj kvalitet. Med myway bidrager du til en cirkulær økonomi, hvor du gør op med “brug og smid væk”-kulturen i samfundet. 

Du slipper samtidigt for at skulle bruge dine surt opsparede penge på en computer ved i stedet at have et lavt kendt månedligt abonnement, som giver dig et større rådighedsbeløb til dig selv uden rente og gældsforpligtelser, som du traditionelt kender det fra at låne penge.  Vi vil gøre det let at handle ansvarligt ved at forlænge levetiden på elektronik uden bøvl og risiko for forbrugerne. Vi ved, at langt de fleste gerne vil tage et mere ansvarligt valg, hvis de bliver præsenteret for det. Det gør myway.

Hos myway har vi computere til alle. Du kan vælge imellem:

My Worker
En computer uden for mange dikkedarer. My Worker er pålidelighed og stabilitet pakket ned i en 14” bærbar computer.  Om du er i gang med den næste bestseller eller har behov for en computer til hverdagens gøremål – My Worker got your back.

My Designer
Computeren til dig, der ikke vil gå på kompromis med design og kvalitet. Med sit lette og tynde design, lange række fede features og høje ydeevne er computeren perfekt til at tage med i tasken på studiet eller på caféen. My designer – Make your friends jealous.

My Power
Et kraftfuld beast i lækkert design til dig, der ikke kan få nok. 32GB RAM, samt yderligere 4GB RAM til det dedikerede grafikkort, og vi kan blive ved. Der er altså ikke sparet på noget. My power – take the world by storm.

My Mac
Bliv den første bruger af en lækker MacBook Air. Vi har både M1 og M2. Du kender den. Det ved vi. My Mac – what’s not to like?

Se alle vores computere her

Hos myway får du altid en computer i topkvalitet. Den er altid grundigt klargjort til brug, hvor vi har gennemtjekket og renset computeren og installeret nyeste operativsystem. Computeren kan have haft en tidligere ejer, men vil altid stå skarpt, så du er sikret den bedste performance.

Hos myway bruger vi computere (PC) som du ikke typisk ser i butikkerne. Vi bruger nemlig producenternes high-end serier, som Lenovo ThinkPads eller HP Elitebooks.  Alle vores computere er tjekket igennem på mere end 40 punkter, inden de sendes til dig. Det er vores garanti til dig for, at du modtager en computer af den højeste kvalitet.

Når du modtager din pakke med din myway computer, har vi gjort lidt ekstra ud af det. I kassen vil der være en computer, en oplader og et fedt sleeve, som er produceret i 72% genbrugt plastik fra drikkeflasker, samt en lille overraskelse. Emballagen, som vi sender pakken i, er selvfølgelig også lavet i genbrugsmaterialer.

Hos myway er der ingen binding efter de første 60 dage. Det vil sige, at fra du har signet up og modtaget din computer, kan du opsige dit abonnement efter 60 dage. Det har vi gjort for, at folk, som har brug for en computer i en meget kort periode, finder en anden løsning – og dermed vi kan holde prisen nede til dig, der ønsker en myway computer i længere tid.

Du vil dog altid betale dit abonnement månedligt. Dit abonnement stopper først, når vi har modtaget computeren retur.

Du kan naturligvis benytte dig af vores 14 dages fortrydelsesret. Denne skal dog benyttes indenfor 14 dage efter, du har modtaget din computer. 

Der er naturligvis ingen binding, hvis du skulle fortryde inden for de første 14 dage. Din fortrydelsesret gælder i 14 dage fra, du har modtaget pakken. Du bruger din fortrydelsesret ved at udfylde en erklæring på myway.dk (fortydelsesformular). Hvis du fortryder, får du beløbet tilbagebetalt senest 14 dage efter vi har modtaget computeren igen.

Med en computer på abonnement betaler du en månedlig pris, der afhænger af den computer, du har valgt. Du betaler med et betalingskort, som du tilkobler, når du opretter dig og bestiller din computer. Du kan betale med Visa dankort eller MasterCard. Uanset hvordan du vælger at betale, pålægges der ikke noget gebyr, og der vil altid være tale om forudbetaling.

Vi trækker først pengene, når computeren er sendt din vej. Dog tjekker vi altid, at der kan trækkes via din valgte betalingsmetode. Efter købet foretager vi et kredittjek, som du automatisk vil få svar på via mail. I et løbende abonnement faktureres eller trækkes efterfølgende abonnementsperioder automatisk via det betalingsmiddel, du har oplyst ved bestilling.

Skulle du være så uheldig at løbe ind i nogle med lange fingre, skal du registrere tyveriet til os på mail – så kan vi sende dig en opgørelse med værdisætning af computeren. Det næste du skal gøre, er at anmelde tyveriet hos politiet, hvor du skal vedhæfte opgørelsen, samt anmelde tyveriet til din indboforsikring, så du kan få udbetalt erstatning for tyveriet. Vi sender dig en faktura på erstatningsbeløbet, og når det er betalt, starter vi et nyt abonnement til dig og så er du hurtig oppe at køre igen.

En myway computer leveres med fabriksnye indstillinger.  Vi anbefaler derfor, at du selv installerer virusbeskyttelses program og tager back up – better safe than sorry.

Skal du bytte computeren eller opsiger du dit abonnement, er du også selv ansvarlig for at tage back up af dine data. Vi skal dog nok huske dig på det i begge tilfælde, hvis du skulle glemme det.

Skulle uheldet være ude og forårsaget af en fejl 40, er selvrisikoen på 500 kr. Selvrisikoen er gældende ved pludselig opståede skader som fx smadret skærm som følge af tab eller lignende uheld. Ved grov uagtsomhed, bortkomst eller tyveri dækker forsikringen ikke. Ved tyveri anbefaler vi, at du tjekker om din indboforsikring dækker.

Hvis computeren ikke kan tænde, eller du oplever andre performanceproblemer, skal den selvfølgelig fikses – det klarer vi. Alt du skal gøre, er at registrere et byt på min profil og så sende computeren retur til os i det medfølgende myway sleeve – Husk også at sende opladeren med. Så sender vi dig en tilsvarende computer tilbage senest 24 timer efter, vi har modtaget den gamle. Vi anbefaler altid, at du sender computeren retur i den emballage, du modtog den i, eller på en anden forsvarlig måde. Har du ikke selv emballage, kan du købe et nyt retur-kit lige her. Husk altid at tage backup af dine data og nulstille computeren, inden du sender den retur.

Det vil vi ærgre os meget over. Men vi vil naturligvis ikke holde på dig, hvis du ikke har brug for dit computer-abonnement mere. Du kan opsige dit abonnement under Min profil, og hvis det er ok med dig, vil vi meget gerne høre hvorfor. Har du den originale emballage, skal du bare sende computeren tilbage i den. Har du ikke den originale emballage, kan du købe et nyt retur-kit – det kan du gøre lige her. Efter, at du har sendt opsigelse afsted, vil du modtage en returlabel på mail. Husk at tage backup af dine data, nulstille computeren og sikre, at computeren ikke er låst med password. Husk også at få en kvittering, når du afleverer pakken til forsendelse. Skulle du fortryde, er du altid velkommen tilbage igen.

Hvis du skal bytte eller sende din computer tilbage til os, er det vigtigt, at du nulstiller computeren og fjerner koden inden. Inden du nulstiller din computer, så husk altid at tage en backup af dine data.

Vejledning til Windows

https://support.microsoft.com/da-dk/windows/muligheder-for-genoprettelse-i-windows-31ce2444-7de3-818c-d626-e3b5a3024da5#bkmk_win11_reset_pc

Vejledning til MacOS

https://support.apple.com/da-dk/HT212749

Du er også velkommen til at tage fat i vores Customer Care, hvis du har spørgsmål eller problemer med at nulstille computeren.

Hvis du af forskellige årsager ikke ønsker at købe din egen computer, men stadig har brug for pålidelig teknologi til at udføre dine opgaver, er myway det perfekte valg. Hos myway tilbyder vi en innovativ løsning ved at give dig mulighed for at abonnere på en computer i stedet for at skulle leje eller lease den.

myway – det ideelle alternativ til computer leasing

Vores koncept er enkelt og effektivt. I stedet for at binde dig til en langsigtet leasingaftale eller bekymre dig om engangsbetalinger ved køb af en ny computer, kan du nemt og bekvemt abonnere på en computer. Ved at vælge myway får du adgang til moderne teknologi uden de typiske forpligtelser, der følger med computer leasing eller køb.

En af de største fordele ved myway er fleksibiliteten. Du kan tilpasse din abonnementsperiode og vælge den bedste løsning for dine individuelle behov. Hvis du kun har brug for en computer i en kort periode, kan du vælge et kortvarigt abonnement. Hvis du derimod ønsker at have en computer på længere sigt uden at bekymre dig om teknologisk forældelse, kan du forlænge dit abonnement og få adgang til opgraderinger, når det er nødvendigt.

Udover fleksibilitet og opgraderingsmuligheder kan vi hos myway også tilbyde en problemfri oplevelse. Alle computere er nøje udvalgt og konfigureret til at imødekomme dine behov. Du slipper for at bekymre dig om vedligeholdelse eller reparationer, da alt dette håndteres af vores dedikerede team af eksperter. Du kan fokusere på dit arbejde eller dine projekter uden at skulle tænke på computerproblemer.

Kort sagt, hvis du ønsker en pålidelig computer uden at skulle købe eller lease en computer, er myway det ideelle alternativ. Vores abonnementsbaserede model giver dig fleksibilitet, opgraderingsmuligheder og en problemfri oplevelse. Uanset om du har brug for en computer i en kort periode eller længerevarende, kan vi imødekomme dine behov og sikre, at du altid er udstyret med den bedste teknologi.

Computer leasing – derfor er vores løsning mere bæredygtig

Hos myway prioriterer vi ikke kun fleksibilitet og kundetilfredshed, men også bæredygtighed. Vi forstår, at computerbehov kan ændre sig over tid, og derfor giver vi vores kunder muligheden for at opsige deres abonnement uden binding efter 60 dage. Dette betyder, at hvis dine computerbehov ændrer sig eller du finder en anden løsning, kan du nemt og problemfrit opsige dit abonnement.

Ved at vælge et computerabonnement hos myway bidrager du også til bæredygtighed. Vi tror på at genbruge og forlænge levetiden for elektronik er afgørende for at mindske vores miljøpåvirkning. Når du beslutter dig for at stoppe dit abonnement, bliver din gamle computer givet videre til en anden forbruger, der kan give den nyt liv. Dette hjælper med at reducere e-affald og ressourceforbrug, samtidig med at det sikrer, at elektronikken udnyttes fuldt ud, inden den når sin endelige levetid.

Vi bestræber os også på at sikre, at genbrugte computere er i god stand og klar til at blive brugt igen. Før en computer gives videre til en ny bruger, gennemgår den en grundig inspektion og reparation. Dette sikrer, at hver computer lever op til vores høje standarder for kvalitet og ydeevne. Du kan være sikker på, at din gamle computer vil finde vej til en anden bruger, der vil drage fordel af den, og at ressourcerne udnyttes på en ansvarlig måde.

Ved at vælge myway som din computerabonnementsudbyder får du ikke kun fordelene ved fleksibilitet og opdaterede teknologiløsninger, men du bidrager også til en mere bæredygtig fremtid. Du kan trygt opsige dit abonnement, hvis dine behov ændrer sig, og vide, at din gamle computer får en chance for at leve videre hos en anden bruger. Sammen kan vi gøre en positiv forskel for vores miljø og samfund ved at omfavne cirkulær økonomi og genbrug af elektronik.

Få den bedste computeroplevelse hos myway

Vi hos myway er dedikerede til at tilbyde dig det bedste alternativ til at anskaffe dig en computer. Vi tror på, at din vej bør være sikret og fri samtidig med, at du har en god samvittighed og bidrager til en bæredygtig fremtid.

Med vores computerabonnementer får du ikke bare en computer, der altid virker, men du får også en problemfri oplevelse. Vi har gjort det enkelt og bekvemt for dig. Du behøver ikke bekymre dig om udbetalinger, dyre forsikringer eller ventetid på reparationer. Hos os er alt inkluderet.

Vi mener, at alle skal have muligheden for at få en pålidelig computer på en måde, der er økonomisk fordelagtig og skånsom for miljøet. Derfor inkluderer dit myway-abonnement forsikring, levering, reparation og en performancegaranti. Hvis din computer begynder at drille eller uheldet er ude, så står vi klar til at reparere eller ombytte computeren inden for 24 timer. Vi er ansvarlige for, at din computer altid fungerer optimalt.

Vi har en passion for at sikre, at vores kunder får den bedste computeroplevelse uden bekymringer. Vores dedikerede team af eksperter står altid klar til at hjælpe dig og sikre, at du har en pålidelig computer, der passer til dine behov.

Så hvis du ønsker en computer på en sikret og fleksibel måde, er myway det rette valg for dig. Vi giver dig friheden til at fokusere på dine opgaver, projekter og passioner, mens vi tager os af alle aspekter vedrørende din computer. Med myway er du i gode hænder, og vi stræber efter at levere den bedste computeroplevelse til dig.

Scroll to Top