Hvad koster en gamer computer 

Er du på udkig efter din nye gamer computer, men er i tvivl om, hvad en gamer computer koster? Så kig med her.  

Hvor meget en gamer computer koster, kan variere afhængigt af mange faktorer, herunder de specifikke hardwarekomponenter, du vælger og kvaliteten af disse komponenter. 

Generelt kan en helt almindelig gamer computer koste et sted mellem 5.000 kr. og 10.000 kr., mens en high-end gamer pc med effektive komponenter og avancerede funktioner kan koste 15.000 kr. eller mere. 

Hos myway kan du få den populære og effektive Lenovo LoQ på abonnement til kun 449kr. om måneden. Denne gamer computer har alt hvad du skal bruge, når du skal vælge din gamer pc.  

Lenovo LoQ gamer computeren har den avancerede i5 processer, 16 GB RAM og det kraftfulde NVIDIA® GeForce RTX™-grafikkort. Du får altså en pålidelig gamer pc maskine, der leverer den bedste spiloplevelse til hver en tid.  

Udover en gamer-pc i topklasse er der også mange andre fordele ved at vælge din næste gamer-pc hos myway. Hos myway er der nul udbetaling, fuld forsikring og 100% performancegaranti. Det vil altså sige, at du ikke skal ud og bruge hele opsparingen på din nye gamer pc og du går ikke på kompromis med kvaliteten. Du er forsiket, hvis uheldet er ude og spilder på din gamer pc. Hvis din computer lacker eller ikke fungerer optimalt, sender vi dig en ny pc inden for 24 timer efter vi har modtaget den gamle.  
 

FIND DIN NYE LENOVO LOQ HER 

Hvis du har spørgsmål til vores gamer pc eller nogle af vores andre computermodeller er du mere end velkommen til at kontakte os på hello@myway.dk 

Scroll to Top