Hvad skal en gamer pc indeholde

Er du i tvivl om, hvilken gamer pc du skal vælge og hvad den skal indeholde? Så se med her

En gamer pc skal indeholde hardwarekomponenter, der er kraftige nok til at håndtere moderne spil med høj grafik, opløsning og kraftig ydeevne. Når du skal kigge efter gamer-pc skal du især have fokus på grafikkort, processer og RAMSpecielt grafikken i en gamer-pc er nemlig en af dens forcer og det, der gør spilleoplevelsen helt speciel. 

Hos myway kan du få den populære og effektive Lenovo LoQ på abonnement til kun 449kr. om måneden, som har alt hvad du skal bruge, når du skal vælge din gamer pc.  

Lenovo LoQ gamer pc’en har den avancerede i5 processer, 16 GB RAM og det kraftfulde NVIDIA® GeForce RTX™-grafikkort. Du får altså en pålidelig gamer pc maskine, der leverer den bedste spiloplevelse til hver en tid.  

Udover en gamer-pc i topklasse er der også mange andre fordele ved at vælge din næste gamer-pc hos myway. Hos myway er der nul udbetaling, fuld forsikring og 100% performancegaranti. Det vil altså sige, at du ikke skal ud og bruge hele opsparingen på din nye gamer pc og du går ikke på kompromis med kvaliteten. Du er forsiket, hvis uheldet er ude og spilder på din gamer pc. Hvis din computer lacker eller ikke fungerer optimalt, sender vi dig en ny pc inden for 24 timer efter vi har modtaget den gamle.  

FIND LENOVO LOQ HER 

Hvis du har spørgsmål til vores gamer pc eller nogle af vores andre computermodeller er du mere end velkommen til at kontakte os på hello@myway.dk 

Scroll to Top