Hvad skal en god gamer computer indeholde 

Er du i tvivl om, hvad en god gamer computer skal indeholde? Så se med her. 

En god gamer computer skal indeholde hardwarekomponenter, der er kraftige nok til at håndtere moderne spil med høj grafik, opløsning og kraftig ydeevne. Når du skal kigge efter gamer-pc skal du især have fokus på grafikkort, processer og RAM. 

Specielt grafikken i en gamer-pc er nemlig en af dens forcer og det, der gør spilleoplevelsen helt speciel. 

Hos myway kan du få den populære og effektive Lenovo LoQ på abonnement, som har alt hvad du skal bruge, når du skal vælge en god gamer computer.  

Lenovo legioen gamer pc’eren har den avancerede i5 processer, 16 GB RAM og det kraftfulde NVIDIA® GeForce RTX™-grafikkort. Du får altså en pålidelig gamer pc maskine, der leverer den bedste spiloplevelse til hver en tid.  

Udover en gamer-pc i topklasse er der også mange andre fordele ved at vælge din næste gamer-pc hos myway. Hos myway er der nul udbetaling, fuld forsikring og 100% performancegaranti. Det vil altså sige, at du ikke skal ud og bruge hele opsparingen på din nye gamer pc og du går ikke på kompromis med kvaliteten. Du er forsiket, hvis uheldet er ude og spilder på din gamer pc. Hvis din computer lacker eller ikke fungerer optimalt, sender vi dig en ny pc inden for 24 timer efter vi har modtaget den gamle.  
 

FIND LENOVO LOQ HER 

Hvis du har spørgsmål til vores gamer pc eller nogle af vores andre computermodeller er du mere end velkommen til at kontakte os på hello@myway.dk 

Scroll to Top