Hvad står PC for 

PC er en forkortelse står for det engelske ord “Personal Computer”. Det refererer til en type computer, der typisk er designet til brug af kun en person ad gangen. Disse computere kan variere i størrelse og form, fra stationære computere til bærbare computere og endda mindre enheder som tablets.  

Hos myway har vi flere forskellige bærbare PC’er og kan bruges til en bred vifte af formål, herunder arbejde, uddannelse, underholdning og kommunikation. 

Det særlige kendetegn ved myway’s PC’er er at de alle kommer i business-modeller. Det vil sige at det ikke er model du blot kan gå ned i din elektronik forretning og købe. Vi har fokus på at give dig en computer af højeste kvalitet til en skarp pris.  

Priserne på vores computer-abonnementer varierer alt efter flere forskellige faktorer, såsom størrelse og ydeevne. Med i prisen er fuld forsikring, performance garanti og levering. Der er heller ingen udbetaling, så det er kun den månedlige abonnementspris du betaler.  

Hvis du er i tvivl om hvilken PC, som passer lige til dig, står vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte mywayhello@myway.dk  

Scroll to Top