Hvor skal man købe gamer pc 

Det kan godt være en dyr fornøjelse, at gå ned i din normale elektronikforretning og købe en helt ny gamer PC. Men hvor skal man købe gamer pc så?  

Som noget helt nyt kan du få din næste gamer computer på abonnement hos myway.  

Du kan få den effektive Lenovo LoQ for 449kr. om måneden. Med i dit abonnement hos myway er der ingen udbetaling, du får fuld forsikring og der er ingen binding efter 60 dage. Det vil altså sige at du ikke skal ud og bruge hele din opsparing på en ny computer. Du er fuldt forsikret og hvis uheldet er ude eller din gamer pc ikke yder som den skal, ombytter vi din gamle pc indenfor 24 timer efter vi har modtaget den.  

Hos myway behøver du derfor ikke købe en gamer computer, men du har den på abonnement, hvor mange andre fordele er inkluderet.  

Med Lenovo LoQ får du avanceret teknologi og ydeevne skræddersyet til gaming-entusiasten. Med en i5 processer, 16 GB RAM og det kraftfulde NVIDIA® GeForce RTX™-grafikkort, får du en pålidelig gamer pc, der leverer den bedste spiloplevelse til hver en tid. 

Hvis du har spørgsmål til vores gamer pc eller nogle af vores andre modeller er du mere end velkommen til at kontakte os på hello@myway.dk 

Scroll to Top