Hvorfor abonnere på en computer?

Sig mig, hvis det er så god en ide med computer på abonnement, hvorfor er der så ingen, der har gjort det før? Ja, det spørger vi også os selv om. For vi mener faktisk, at der er en hel del grunde til at forbruge din computer på abonnement.

Både for din skyld, miljøets skyld og for fornuftens skyld!

Grund #1: Tilgængelighed

Vi kender det selv. Semesteret er startet og der skal købes bøger til flere tusind kroner. Gearene på din cykel er lige gået i stykker og du kunne egentlig også godt trænge til nogle nye sneakers. Men du er kun 2 uger inde i august og der er allerede lavvande i SU-beholdningen. Og du kommer ikke til at udskifte din gamle konfirmations-Mac lige foreløbig, for hvor finder man lige 12.000 kr. i budgettet, når huslejen i studiebyen er dyrere end en storbyferie til London?

Du vælger selvfølgelig at gå en anden vej. Din vej. Med myway får du en tiptop computer, som virker til dine behov og du skal ikke bekymre dig om, at den går ned i eksamensperioden eller at du skal betale dyre regninger når opladeren ikke virker eller der er pixel-fejl på skærmen. Og ja, hvis computeren ikke lige kan, hvad du skal bruge, så kan du altid skifte til en computer, der passer bedre til dig. Eller du kan droppe abonnementet igen. Det styrer du helt selv. Der er nemlig ingen binding. Du skylder os ikke noget og du er altid velkommen til at komme tilbage!

Grund #2 Bæredygtighed

Vi startede myway, ikke kun for at hjælpe studerende og andre med at få adgang til en lækker computer, så de kan nyde hvert et sekund af deres arbejde, men også fordi forretningsmodellen kan gøre noget for miljøet.

myway er del af en abonnementsbevægelse, der kaldes Hardware-as-a-Service. Pointen er, at man udbyder hardware på abonnement, så man kan forbruge det cirkulært. Det vil sige, at når du er færdig med at bruge din myway-computer, så sender vi den videre til en anden abonnent. Det kan også godt være, at du får en computer, som har været hos en anden. Men vi lover altid at den spiller 100%.

På denne måde skal vi indkøbe færre nye computere og vi kan derfor nedsætte de samlede produktions- og transportomkostninger på computeren. Det synes vi er meget smartere – og vi sover faktisk også lidt bedre om natten nu!

1670x800 about my herobanner - Hvorfor abonnere på en computer? - myway

Grund #3: Tryghed

Vi har også haft mange dyre elektronik-forsikringer gennem tiden og vi var trætte af at skulle finde bevisførelse og tage lange diskussioner med en forsikringsrådgiver, bare for at få lov til at få vores skærm repareret. Men så gik det op for os, at vi bare kan tilbyde forsikringen med i prisen på vores abonnement!

Uanset, hvad der sker med din computer, så har vi din ryg. Om den ufrivilligt går i sort, om den er blevet tabt på gulvet ved et uheld eller du har spildt kaffe på tastaturet, så lover vi du får en ny! Det er vores løfte til dig.

Men hey, du må altså virkelig gerne være sød at passe på den, for den skal gerne leve i lang tid, efter du er færdig med den. Så hvis du bytter en 4-5 gange på en måned, så kan det godt være vi lige spørger om du skal have briller eller måske skal du have en drypfri kop, så vi slipper for flere kaffe-taster. Det er altså ret svært at fjerne igen!

Grund #4: Frihed

Du har måske forstået pointen nu, men vi vil godt lige understrege, at vores ambition er at give dig mest mulig frihed. Vælg den computer du vil have, brug den så længe du vil og skift, når du har lyst. Det hedder jo myway, ikke ourway. Så gør som du vil, forbrug som du vil! Det eneste vi kræver af dig, er at du går efter dine drømme og bruger computeren til at skabe det du brænder allermest for. Det er din vej. Det er myway.

Scroll to Top