Studie bærbar

En studie bærbar er din følgesvend gennem hele din studietid. Uanset om du er på udkig efter en bærbar, der skal holde dig ved selskab størstedelen af aftenen på biblioteket eller én, der skal kunne klare tunge designprogrammer – en god studie bærbar er helt essentiel for din studietid, og af netop den grund, er det også væsentligt, at du får valgt den rette af slagsen. For mange er en bærbar bare en bærbar, men hos myway forstår vi, at nogle bærbarer præsterer bedre til forskellige discipliner. Og det er blot én af mange grunde til, at vi hos myway har sørget for at have computere i flere forskellige modeller – så har du nemlig rig mulighed for at vælge dén, der matcher dine ønsker og behov.

En abonnementsløsning hos myway er for den brede befolkning

Hos myway står vi altid klar med flere gode grunde til, hvorfor du skal vælge et computerabonnement hos os. For ikke nok med, at vi tilbyder en computer til ethvert behov, som fx den perfekte studie bærbar, så tilbyder vi også de allerbedste priser samt et forretningsgrundlag, der bygger på bæredygtighed. 

myway er nemlig et bedre alternativ til nyt, og vi bestræber os på at henvende os til den brede befolkning. Vi mener, at alle skal have muligheden for at kunne anskaffe sig en computer på en måde, der er bedre for både pengepungen og miljøet.  

Find den perfekte studie bærbar: vores løsninger

Hos myway tilbyder vi en bred vifte af computere til rådighed for enhver. Vores udvalg omfatter:

My Worker

En simpel computer uden unødvendige tilføjelser. My Worker er en pålidelig og stabil 14-tommers bærbar computer. Uanset om du skriver den næste bestseller eller har brug for en computer til dagligdagens opgaver, så er My Worker din nye bedste ven.

My Designer

Denne computer er perfekt til dig, der ikke vil gå på kompromis med design og kvalitet. Med sin lette og tynde udformning, en række fantastiske funktioner og høj ydeevne er den ideel at have med i tasken til studiet eller på caféen. Vælg denne computer og se dine medstuderende, kollegaer og venner kigge langt efter dig på gangene.

My Power

Et kraftfuldt monster med et lækkert design, der er perfekt til dig, der ikke kan få nok. Med 32 GB RAM og yderligere 4 GB RAM til det dedikerede grafikkort er der ikke sparet på noget. Med denne computer kan du indtage den digitale verden med storm.

My Mac

Bliv en af de første brugere af MacBook Air M2. Den utrolige MacBook Air bærbare computer tager den komplette kontrol over processorkraft til et helt nyt niveau med introduktionen af det banebrydende M2-chip. Udfør selv de mest krævende opgaver og nyd en enestående spiloplevelse med fantastiske visuelle detaljer på den imponerende Liquid Retina-skærm. Med den innovative MagSafe-teknologi kan du oplade din computer uden at gå på kompromis med brugen af andre porte til tilslutning af tilbehør og andre perifere enheder.

Køb din studie bærbar hos myway

Er du på udkig efter en pålidelig computer til dit studie? Overvejer du at købe en bærbar, men ønsker at undgå store udbetalinger og bekymringen omkring reparation og drift? Så kan du trygt vælge en løsning fra os hos myway – en innovativ løsning for dig, der har brug for en computer på abonnement. 

Her hos myway får du en computer, der altid er i topform, og du skal ikke bekymre dig om uheld eller dyre forsikringer. 

Myway-proceduren er enkel. Du vælger din ønskede computermodel, og herefter opretter du et abonnement uden udbetaling. I abonnementet er alt inkluderet, herunder forsikring, reparation og hurtig levering. Derudover kan du være sikker på, at du altid har den nyeste computer. 

Denne aftale er ideel til studerende og andre, der ønsker at undgå store engangsudbetalinger og bekymringer omkring reparationer og forsikring. Det er også en god løsning, hvis du gerne vil opretholde en moderne og pålidelig computer uden at skulle købe en ny, hver gang der kommer en ny model på markedet. 

Hos myway er kundeoplevelsen i top. Hvis din computer skulle gå i stykker, sørger vi for en reparation eller ombytning inden for 24 timer. Så snart problemet er blevet rapporteret, vil vi sende en tekniker for at tage sig af problemet, eller du kan modtage en ny computer inden for kort tid. Sådan er det, når du har en computer på abonnement hos myway
Hos myway kan du finde en computerløsning, der er pålidelig og nem at bruge. Du slipper for store udbetalinger og bekymringer omkring reparation og drift af din computer. Samtidigt kan du altid være sikker på, at du har den nyeste, topaktuelle computermodel, der fungerer optimalt.

Scroll to Top