Hej studerende, vi har noget nyt at fortælle!

Et nyt og smart computer abonnement til studerende, uden bekymringer

Studiestarten er en spændende tid, og der er mange ting som skal på plads!

Der skal i manges tilfælde anskaffes et sted at bo, gerne tæt på uddannelsen. Der skal dannes venskaber og gode forbindelser på studiet. Men for mange studerende, er det også en stor økonomisk udfordring, der er mange ting som koster en masse penge.

Ikke nok med at der skal betales til diverse ting i relation til bolig, så skal der også købes bøger, ofte for flere tusinde kroner. Men mange overseer også vigtigheden i at have en god og funktionel computer, der trygt og sikkert kan være dit pålidelige værktøj gennem studiet.

myway, dit helt eget smarte computer abonnement

myway har netop lanceret en ny smart abonnementsløsning på det danske marked, til dem der ønsker at hverdagens opgaver bliver løst problemfrit.  Om du er studerende, lovende forfatter eller bare har brug for en computer til hverdagen, har vi lavet en simpel og smart abonnementsløsning med fleksibilitet og friheden, som samtidig giver dig muligheden for at prioritere som du har lyst til.

myway giver dig muligheden for at vælge mellem forskellige computere til en fast lav månedlig pris, hvor forsikring selvfølgelig er inkluderet.

Rigtig mange har siddet i eksamensperioder og bøvlet med deres computer og i nogle tilfælde, siddet med en computer der er gået i stykker. Med myway kan du ånde lettet op, du kan nemlig forvente en ny computer inden for 48 timer, efter den ødelagte computer er modtaget.

myway fjerner bekymringerne fra dine skuldre og giver dig ro i sindet, uanset hvad situationen er.

Faktisk har vi følgende løfter til dig:

♻️ Et bedre alternativ til nyt – din vej er (for)sikret og med god samvittighed
💸 Et bedre alternativ til køb – og din vej er fri og fleksibel
👨‍🔧 Fantastisk service: Hvis uheldet er ude og computeren skal ombyttes, så løser vi det sammen. Alle computere fra myway er fuld forsikret (*selvrisiko 500 kr).

Med myway skal du bare fokusere på at bruge din computer til det du har lyst til. Gør op med smid væk kulturen eller computere begravet i skuffen. Vi tager os af den, når du er færdig med den – og sørger for, at andre får den samme glæde af den, som du har haft.

Vi skaber en nemmere hverdag, mindre bøvl og hvis din computer skal ombyttes, ja så står vi klar til at hjælpe.

Hos myway koster en computer fra 199 kr. og  op til 399 kr. om måneden, alt afhængig af hvilken computer du har lyst til.

Vi mener at alle gode eventyr starter, når nogle tør vælge sin egen vej.

(Læs vores blogindlæg, hvor vi hjælper dig til at vælge den rette computer)

DSC00575 - Hej studerende, vi har noget nyt at fortælle! - myway

myway er dit bæredygtige abonnement

Det er ingen hemmelighed at det er mere bæredygtigt at have computer på abonnement, fremfor at købe en. Det er ressourcekrævende for virksomheder at producere nye computere konstant og tager man bortskaffelse af computeren med i mellemregningen, så er det ikke specielt godt for miljøet.

Hos myway står vi for den kedelige genanvendelse proces, så du kan fokusere på dit studie, og dine venner. De fleste ting i en computer kan nemlig genanvendes og genbruges, det gælder eksempelvis:

Der er også de dele af en computer som ikke kan genanvendes såsom skærme og batterier, der indeholder giftige stoffer, som kan skade miljøet. Men bare rolig, den del har vi hos myway helt styr på, vi sørger nemlig for en korrekt og bæredygtig bortskaffelse.

Vi er et bedre alternativ til nyt – et bedre alternativ til køb.

Scroll to Top