Hvor mange ram skal en gamer pc have

Hvor meget RAM har jeg brug for i min gamer pc? 

Mængden af RAM i en gamer pc afhænger af flere faktorer, herunder hvilke spil du spiller og dit budget. Det anbefales, at brugere med et gennemsnitligt forbrug har mindst 8 GB RAM. Når der tales om en gamer-pc er der et større behov for avancerede grafikkort og høj ydeevne, så derfor kan gamere have brug for mindst 16 GB RAM.  

Generelt set er 16 GB RAM et godt udgangspunkt for hvor meget RAM du har brug for i en gamer PC. Det kan trække de fleste moderne spil og kan også køre andre programmer i baggrunden.  

Det er dog vigtigt at huske, at have meget RAM ikke automatisk vil forbedre ydeevnen af dine spil, hvis andre komponenter såsom CPU og GPU ikke er lige så kraftfulde. Det er vigtigt at opretholde en balance mellem alle komponenter, såsom grafikkort, for at opnå den bedste ydeevne. 

Hos myway kan du få den populære og effektive Lenovo LoQ på abonnement til kun 449kr. om måneden. Lenovo LoQ har 16 GB RAM og er derfor perfekt til gaming.  

Lenovo LoQ gamer pc’en har derudover den avancerede i5 processer og det kraftfulde NVIDIA® GeForce RTX™-grafikkort. Du får altså en pålidelig gamer pc maskine, der leverer den bedste spiloplevelse til hver en tid.  

Udover en gamer-pc i topklasse er der også mange andre fordele ved at vælge din næste gamer-pc hos myway. Hos myway er der nul udbetaling, fuld forsikring og 100% performancegaranti. Det vil altså sige, at du ikke skal ud og bruge hele opsparingen på din nye gamer pc og du går ikke på kompromis med kvaliteten. Du er forsiket, hvis uheldet er ude og spilder på din gamer pc. Hvis din computer lacker eller ikke fungerer optimalt, sender vi dig en ny pc inden for 24 timer efter vi har modtaget den gamle.  

FIND DIN NYE LENOVO LOQ HER 

Hvis du har spørgsmål til vores gamer pc eller nogle af vores andre computermodeller er du mere end velkommen til at kontakte os på hello@myway.dk 

Scroll to Top