Hvad bruger en gamer computer i strøm 

Er du vild med at game eller er der en i din husstand, som elsker at game? Så undrer du dig måske over, hvad en gamer computer bruger i strøm. 

Hvor meget strøm en gamer computer bruger kan variere afhængigt af flere faktorer. De faktorer som spiller en rolle, er blandt andet den specifikke hardware, der er installeret, hvor ofte der bliver gamet og hvor intensivt pc’en bruges. Din gamer-pc er bygget på en anden måde end en almindelig computer. Komponenterne til en gamer-pc har en stor ydeevne. Derudover kræver gamer computerens processor og blæser til indkøling flere watt. Gamer-pc’er bruger derfor generelt mere strøm end almindelige computere, da de er designet til at håndtere kraftige og intense spil. 

Et almindeligt grafikkort i en almindelig computer kræver 220 watt, hvorimod gamer computerens grafikkort kræver omkring 350 watt. Grafikken i en gamer-pc er nemlig en af dens forcer og det, der gør spilleoplevelsen helt speciel. 

Står du og mangler en ny gamer pc? Hos myway kan du få den populære og effektive Lenovo LoQ på abonnement. Med Lenovo LoQ får du avanceret teknologi og ydeevne skræddersyet til gaming-entusiasten. Med en i5 processer, 16 GB RAM og det kraftfulde NVIDIA® GeForce RTX™-grafikkort, får du en pålidelig bærbar maskine, der leverer den bedste spiloplevelse til hver en tid. 

Find den lækre Lenovo LoQ lige her

Hos myway er der nul udbetaling, fuld forsikring og 100% performancegaranti.  

Hvis du har spørgsmål til vores gamer PC eller nogle af vores andre computere er du mere end velkommen til at kontakte os på hello@myway.dk 

Scroll to Top